همکاری اوبر، ایرباس و ۱۹ کمپانی دیگر برای توسعه تاکسی پرنده ژاپنی
همکاری اوبر، ایرباس و ۱۹ کمپانی دیگر برای توسعه تاکسی پرنده ژاپنی
ژاپن قصد دارد طی دهه آینده تاکسی پرنده را به وسایل نقلیهی اصلی شهرهایش اضافه کند و به همین دلیل دولت این کشور گروهی عظیم را کنار هم جمع کرده تا توسعه تاکسی پرنده ژاپنی را هر چه سریعتر تحقق بخشند.
وزارت تجارت ژاپن
به گزارش بلومبرگ وزارت تجارت ژاپن اعلام نموده، قرار است طی هفتههای آتی گروهی متشکل از ۲۱ کمپانی مختلف نظیر اوبر، ایرباس ، بوئینگ، ژاپن ایرلاینز و کمپانی تاکسی هوایی تویوتا یعنی Cartivator با یکدیگر ملاقات کنند تا درباره توسعهی تاکسی پرنده ژاپنی در سرزمین آفتاب با یکدیگر صحبت کنند.
گفته شده دولت ژاپن قصد دارد راهی برای ظهور تاکسی پرنده در آسمان این کشور پیدا کند و به همین دلیل از طرحهای مفهومی مختلف برای تاکسی های پرنده استقبال میکند تا بتواند با بررسی آنها قوانین لازم برای این گونه وسایل نقلیه را بیافریند.
تاکسی پرنده هدف اصلی بسیاری از کمپانیها
همانطور که میدانید تاکسی پرنده به هدف اصلی بسیاری از کمپانیها تبدیل شده است. به تازگی کمپانی بریتانیایی «رولز رویس» که در زمینه طراحی و تولید خودروهای لوکس فعالیت دارد، از مدل مفهومی یک ماشین پرنده رونمایی کرده است. این وسیلهی نقلیه یک خودروی الکتریکی عمود پرواز (EVTOL) است که به لطف بال هایی با قابلیت چرخش ۹۰ درجه، توانایی حمل پنج سرنشین را دارد.
از سوی دیگر کمپانی معروفی چون استون مارتین که ماشینهای لوکس میسازد و بسیاری از آنها را در سری فیلمهای جیمز باند به نمایش گذاشته است، هم اعلام نموده که قصد دارد در حوزهی تولید و توسعه تاکسی پرنده قدم بگذارد.
غول صنعت هوانوردی جهان
این در حالی است که چندی پیش غول صنعت هوانوردی جهان یعنی ایرباس از آزمایش موفقیت آمیز تاکسی پرنده برقی و خودران خود خبر داده است. این وسیله نقلیه منحصر بفرد که توسط لابراتوار A³ واقع در سیلیکون ولی توسعه یافته بود، واهانا (Vahana) نام داشت.
علاوه بر این کمپانی اوبر به تازگی دانشگاه آستین تگزاس را برای توسعه طرح تاکسی های پرنده به جمع شرکای خود اضافه کرده تا با استفاده از ظرفیت های علمی آن، ایده خود را هر چه زودتر به ثمر برساند.
تاکسیهای پرنده وسیله نقلیهی عادی شهرهای بزرگ
اینطور که از شواهد پیداست تاکسیهای پرنده در آیندهای نزدیک به وسایل نقلیهی عادی شهرهای بزرگ تبدیل خواهند شد و کشور ها از حالا باید به فکر تنظیم قوانین و مقرراتی باشند که بتوانند پیشرفت این تکنولوژی را آسانتر کنند. اقدامی که اکنون ژاپن و آمریکا اولین گام ها را در این راستا برداشته اند.
منبع : دیجیاتو
دیدگاهتان را بنویسید