رتبه ۲۱ ایران از نظر تعداد کاربر اینترنت
مهر : آخرین آمارهای جهانی نشان میدهد که ایران با بیش از ۳۰ میلیون خط تلفن ثابت، دهمین کشور و با دارا بودن بیش از ۳۶ میلیون کاربر اینترنت، بیست و یکمین کشور جهان از نظر تعداد کاربر است.
رتبه ۲۱ ایران از نظر تعداد کاربر اینترنت
طبق آخرین آماری که از سوی cia world factbook (مربوط به آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا) منتشر شده است، ایران دهمین کشور جهان با بیشترین تعداد خطوط تلفن در حال استفاده است. در این رده بندی ایران با بیش از ۳۰ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۵۶۸ خط تلفن فعال در رده دهم کشورهای جهان قرار دارد که البته این آمار مربوط به سال ۲۰۱۶ است و مطابق با آمار ارائه شده از وزارت ارتباطات، هم اکنون شمار تلفنهای درحال کار در ایران به نزدیک ۳۱ میلیون خط رسیده است. از سوی دیگر طبق آمار این موسسه (cia world factbook) ایران بیست و یکمین کشور با ۳۶ میلیون و ۷۰ هزار مشترک در حوزه تعداد کاربران اینترنتی است.
اخرین امار اتحادیه جهانی مخابرات
پیش از این نیز اتحادیه جهانی مخابرات در آخرین آمارهای خود (درسال ۹۶) از صعود یک پلهای ایران در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داده بود. برمبنای این گزارش، میزان ظرفیت پهنای باند اینترنت بینالملل به ازای هر کاربر در ایران ۱۶/ ۸۵۰۲ بیت بر ثانیه اعلام شده و ۴۰/ ۵۳ درصد خانوارهای ایرانی دارای رایانه هستند.
همچنین ۱۸/ ۵۲ درصد خانوارهای ایرانی به اینترنت دسترسی دارند و میزان مشترکان موبایل باندپهن نیز به ازای هر ۱۰۰نفر ۰۲/ ۲۰ درصد اعلام شده است. از سوی دیگر مطابق با آخرین آمارهایی که از سوی موسسات تحقیقاتی همچون «ویآرسوشل» و «هاتسوئیت» و با مشارکت سازمانهایی مانند آکامای، GlobalWebIndex، GSMA Intelligence و Statista منتشر شده است ۸/ ۳میلیارد نفر در جهان کاربر اینترنت هستند که ۱۴۷ میلیون نفر از این تعداد در خاورمیانه هستند. این آمار که مربوط به ژانویه سال ۲۰۱۷ است از رشد ۱۵ درصدی شمار مشترکان اینترنت در خاورمیانه حکایت دارد. به نحوی که حدود ۶۰ درصد جمعیت خاورمیانه کاربر اینترنت و حدود ۹۳ میلیون نفر کاربر شبکههای اجتماعی هستند و تعداد کاربران شبکههای اجتماعی از طریق موبایل به ٨٣ میلیون کاربر در خاورمیانه رسیده است. در سال ٢٠١٦ جمعیت کاربران اینترنت در مقایسه با سال قبل از آن ١٠درصد رشد کرد و ٣٥٤ میلیون کاربر اینترنت به مجموع کاربران جهان اضافه شدند.
منبع :دنیای اقتصاد
دیدگاهتان را بنویسید